Guest From USS!

December 26, 2014 Friends, Livre Journal, Meja Makan

Tue, Dec 23rd 2014: YEAY, ada tamu spesial dari Singapore! It’s postcard from Sharon yang udah ditunggu hampir dua minggu. Sayang waktu postcard ini nyampe di rumah ngga ada orang yang nerima, jadi sama postman-nya ditinggalin gitu aja di halaman dan kena hujan, basah deh ūüôĀ

1419507170214

20141223_161137

Nah kalo penasaran sama anak yang namanya Sharon, liat nih wajahnya.

Untitled-1

Thanks a bunch Sharon (and the postman)! Such a super-mood-booster after the tiring Tuesday. Ah ya, yang hobi traveling baca-baca blognya Sharon gih di sharontravelogue.com (and my culinary blog too here :P). See you on another post or another blog. Ciao!

Cheers,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there!

Hello and welcome to my blog! My name is Mirza Arfina, an Indonesian who loves Indonesia and currently enrolled as a graduate student of Padjadjaran University, majoring in clinical psychology. Some of my friends call me Mija and you can call me that too. Thank you for coming to this blog, hope you have a good day!

Cheers,